1 års garanti på alle computere ✅ Af gamere til gamere ✅ 100% unikke computere ✅ Intet abonnement ✅ Top kundeservice & support
Microsoft Office 2016

Få mere gjort enten fra dit hjem eller i skolen! Office 2016 er designet til at hjælpe dig med at skabe og organisere hurtigere med tidsbesparende funktioner. Office 2016 har et moderne udseende samt indbyggede værktøjer til effektivt samarbejde. Med denne 2016 version af Office-pakken, kan du bl.a. gemme dine dokumenter i skyen med OneDrive og få adgang til den hvor som helst.


Microsoft Office 2016 pakken indeholder følgende:

  • Word 2016
  • Excel 2016
  • PowerPoint 2016
  • OneNote 2016


Word:

Word er det mest kendte og brugte program til at skrive dokumenter med. Med Word kan du skabe og dele professionelle dokumenter. Word gør det muligt at effektivt at redigere dine dokumenter gennem mange forskellige behjælpelige værktøjer. I 2016-versionen er der en ny Design fane, som giver muligheden for at tilgå disse værktøjer hurtigt.


Excel:

Med Excel kan du analysere og visualisere din data i nye og intuitive måder med et helt friskt interface. Opstil tabeller, se på grafer, udregn formler og se din data på en helt ny måde.


PowerPoint:

Med PowerPoint kan du skabe, dele og effektivt præsentere dine ideér med andre personer. I 2016-versionen findes der nye og flotte overgange, samt flere animationer. Dette gør, at ens PowerPoint slides udstråler professionalisme. I denne version er det også muligt at skrive smarte kommentarer til sine slides.


OneNote:

OneNote er din egen digitale notesbog, som hjælper dig med at holde styr på dine noter, ideér, hjemmesider, billeder, lydklip, samt videoer på ét sted. OneNote gør det muligt at tilgå alle dine noter fra flere forskellige enheder.Bemærk: ved køb får man udleveret en nøgle, som man kan aktivere og hente dette software.

Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

Microsoft Office 2016

  • Modelnummer: 058
  • Tilgængelighed: På lager
  • 599,99
  • Eksl. moms: 479,99

Tags: software, office, office 2016, microsoft, word, excel, powerpoint, onenote