1 års garanti på alle computere ✅ Af gamere til gamere ✅ 100% unikke computere ✅ Intet abonnement ✅ Top kundeservice & support

Om os

Hvem er Boosted Gaming?

Boosted Gaming startede efter vi så hvor dyrt det egentlig var at købe en computer til blot at spille diverse spil på. Det ville vi gøre noget ved, hvilket er grunden til Boosted Gaming eksisterer den dag i dag.


Boosted Gaming er en virksomhed som sælger stationære gamer computere til billige priser. Grunden til at vi kan tilbyde de billige priser til vores kunder er, at nogle dele i de solgte computere er brugte dele. Selvom der findes enkelte brugte dele i de solgte computere er dette dog uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Alle computere, som vi sælger, er testede igennem for fejl. Dette gør vi for at sørge for, at computeren kører, som den skal, nemlig fejlfrit. Vi sørger altid for at alle dele virker 100% og tester alle computere igennem inden vi sætter dem til salg.


Boosted Gaming computere er lavet af dedikerede gamere, som har forstand på elektronik og IT og som sætter en dyd i at levere de bedste computere til prisen. Da vi selv elsker at spille computer, er vi meget kvalitetsbevidste og ønsker den bedste gamer pc til vores kunder – som var det til os selv.

 

Vi er altid fair over for hvilken pris vi selv bedømmer computeren skal koste. Da alle computere er unikke, og nogle er endda skræddersyede til kundens behov, kan det nogle gange være svært at bedømme prisen på den specifikke computer. Boosted Gaming er altid fair i sine overvejelser omkring prisen på vores produkter og ydelser. 


Dette betyder også, at vi udskiller os fra alle andre forhandlere, da alle vores computere er unikke, og at der ikke findes 2 af de samme computere. Som kunde af en Boosted Gaming computer kan i derfor sige, at jeres computer er helt speciel.


Herudover gør vi også meget ud at kunden får præcist det de beder om. Alle computere er unikt bygget til kundens behov – hvad enten det er til desktop, skolen, causual gaming eller ekstrem gaming. Herudover tilbyder vi også den service at opgradere din nuværende computer for at gøre den hurtigere.


Udover at sælge computere reparerer vi også computere. Hos Boosted Gaming har vi erfaring inden for computerverdenen, hvilket betyder, at det muligt for jer som kunde, at få repareret jeres computer hurtigt og billigt. Hvis der er noget galt med jeres computer finder vi straks fejlen, og hvis det ikke er muligt, tilbyder vi at erstatte de itu dele med nogle tilsvarende eller endda bedre dele, for at få din computer til at blive endnu hurtigere.


Vi er altid klar til at hjælpe dig uanset hvilket behov du har for den computer du lige står og mangler. Kontakt os og så finder vi ud af en løsning.


På nedenstående kort kan du se hvor mange tilfredsstillede kunder, vi indtil videre har betjent, og som nu er stolt ejer af en gamer computer fra Boosted Gaming.Mission:

Vi er en virksomhed, som bidrager med at sælge, opgradere samt reparere stationære computere. Hos Boosted Gaming mener vi, at alle skal have råd til at få en god spiloplevelse, og derfor fokuserer vi mest på at bygge gamer computere, som kan bruges til at spille diverse computerspil på. Samtidig går vi altid op i kundens behov uanset hvad og tilbyder derfor at bygge custom-made computere, hvilket vil sige, at hver computer er unik, da vi skræddersyr en computers komponenter samt udseende til lige præcis, som kunden ønsker det. En service, som ingen anden, da vi ikke er bange for at overstige vores kunders forventninger. Hos Boosted Gaming vil vi gerne opfattes, som en virksomhed, der yder en kanon service og leverer produkter i høj kvalitet. Vi er altid klar til at hjælpe kunder og opfylde deres behov til enhver tid – og tilbyder endda en fair og konkurrencedygtig pris for denne service.


Hos Boosted Gaming går vi op i, at alle personer skal have råd til en ordentlig computer. Hvad enten om det er en gamer pc, desktop pc, kontor pc osv. Vi går samtidig op i grøn energi, da vi køber brugte computere, reparerer dem og giver dem nyt liv. Vi skåner miljøet ved at indkøbe computere, som ellers ville have været smidt ud til storskrald eller blevet efterladt i en kælder og samle støv.Vision:

Boosted Gamings vision er at blive anerkendt i hele Danmark med at tilbyde billige skræddersyede gamer computere samt services i høj kvalitet. Vi går samtidig ind for at differentiere os fra andre store computer butikker, da vi fokuserer mere energi samt tid på den individuelle kunde.