1 års garanti på alle computere ✅ Af gamere til gamere ✅ 100% unikke computere ✅ Intet abonnement ✅ Top kundeservice & support

Reparation af computer

Hos Boosted Gaming tilbyder vi ikke kun salg af gaming computere, men tilbyder også den ydelse at reparere din computer, hvis den nu ikke helt spiller som den skal.


        

Reparation af computer                                                                                                            Montering af kølepasta på CPUHver reparation bliver foretaget af teamet bag Boosted Gaming selv, og gennem vores ekspertise inden for IT og elektronik, vil vi på bedste vis levere den bedste service til vores kunder til generøse priser.

Vi går op i det arbejde, som vi udfører med henblik på at tilfredsstille vores kunder mest mulig gennem vores seriøse arbejde - hvad enten om det er reparation eller service.

Alle reparationer er med garanti, hvilket vil sige, at du altid er sikret at kunne få dine penge tilbage, hvis det enten ikke kan betale sig at fikse den, eller på den anden side, hvis fejlen ved din stationære computer ser ud til at være vanskelig at løse.


Hvis du selv er bevidst om hvad der er galt med computeren, kan du sende os en besked på vores mail admin@bgaming.dk. Så kan vi lynhurtigt og billigt reparere din defekte stationære computer.


Hvis du ikke selv er klar over hvad der er galt med din computer, så frygt ikke! Hos Boosted Gaming har vi erfaring i selv at finde fejlen hurtigt - hvad enten om der er tale om et hardware- eller software problem.

Hos Boosted Gaming har vi fokus på vores kunder. Dette betyder, at vi altid finder den bedste og mest effektive løsning på det problem, som din computer ellers måtte have. Dette betyder, at vi udskifter dine defekte computer dele med det samme eller tilsvarende del. Herudover kan vi også give dig et særligt tilbud om en bedre løsning, hvor vi optimerer din computer gennem bedre computerkomponenter. Hos Boosted Gaming har vi nemlig stor erfaring og viden omkring hvilken del i din computer, som skal udskiftes for at optimere din computer på bedste vis, og dermed gøre din computer hurtigere og mere effektiv.


Hvis du har en gammel spand som computer, kan vi også hjælpe dig med at finde dele til den, så vi kan give den nyt liv og du kan komme i gang med at spille dine yndlingsspil.Vores priser:

 PC fejlfinding – gennemsyn, rapport og tilbud på reparation 1-3 dage

300,- (Gratis hvis du vælger reparation hos os)

 Express Reparation - reparation på 1-3 dage

300,-

 Fjernelse af virus, adware, spyware, No cure No pay

500,-

 Installation af Windows med data fra gammel harddisk eller pc (Inkl. drivere, opdateringer m.m.)

1000,-

 Installation af Windows (Inkl. drivere, opdateringer m.m.)

500,-

 Backup af PC, på DVD, HDD, USB eller andet

500,-

 Opsætning af gamle filer på ny PC (mail, dokumenter etc.)

400,-

 Installation af software og programmer pr. enhed

100,-

 Installation af hardware enheder pr. enhed

150,-

 Montering af kølepasta på CPU eller GPU - stationær PC

150,-

 Rens af stationær PC - (Rens af blæsere, PSU, bundkort mm.)

150,-

 Installation af LED lys i stationær PC (vælg mellem rød, blå, grøn eller hvid)

200,-

 Overflytning af hardware til nyt kabinet

500,-

 Diverse, timeløn for specialist

500,-Træt af at vente?

Tilkøb Express Reparation for at springe køen over. Så snart vi har modtaget din computer, vil vi med det samme gå i gang med at reparere din PC, så du kan modtage den igen ekstra hurtigt.


Kontakt os for spørgsmål på vores mail eller telefon.

E-mail: admin@bgaming.dk
Telefon: 52 24 68 25