1 års garanti på alle computere ✅ Af gamere til gamere ✅ 100% unikke computere ✅ Fragt fra 75 kr. ✅ Intet abonnement ✅ Top kundeservice & support
Boosted Vild Gamer PC

Boosted Vild Gamer PC er desværre blevet solgt, men kan dog bruges til inspiration. Se vores computere, som vi har til salg her eller kontakt os, hvis du ønsker at få bygget en tilsvarende computer.


Hvis du er til seriøs gaming er denne ekstreme gamer computer noget for dig. Med sin gode sammensætning af sin lynhurtige processor på 4,3 GHz, sine 16 GB RAM og sit grafikkort med 8 GB RAM, kan den klare alle spil på høj grafik. Disse spil indebærer bl.a. League of Legends, World of Warcraft, Counter-Strike: Global Offensive osv.

Herudover har den vandkøling fra Corsair med 2 blæsere i et Push-Pull setting. Denne køling er så kraftig, at computeren blot kommer op på maks 70 grader under full load.

Computeren er udstyret med en ny SSD disk på 120 GB, som gør, at den kan loade spil hurtigt. Der er samtidig isat en harddisk på 1000 GB, så man ikke løber tør for plads.

PC'en kommer i et helt nyt lækkert sort BitFenix Nova kabinet med vindue, hvor der er isat rødt LED lys, så computeren ligner et vidunder. Bemærk, at kabinettet på billederne stadig har beskyttelsesfilm på, så vinduet på kabinettet kommer til at se flottere og klarere ud i virkeligheden.


Computeren indeholder følgende hardware:
CPU: i7 2600K, 4 kerner, 8 tråde - Overclocket til 4,3 Ghz
Grafikkort: MSI R9 390 - 8 GB RAM
RAM: 16 GB - NY
SSD: 120 GB - NY
Harddisk: 1000 GB
CPU køler: Vandkøling fra Corsair med to blæsere i Push-Pull
Kabinet: Birfenix Nova Window - NY
Strømforsyning: 600 Watt - NY
DVD drev: Nej, kan sættes i for 50 kr., eller 75 med Read Write.
Wifi: Nej, kan installeres for 100 kr. ekstra.
Styresystem: Nyt Windows 7 Ultimate 64-bit.


Denne computer er gennemtestet og indeholder ingen fejl. Som altid sælges alle computere fra Boosted Gaming med 1 års garanti samt 2 års reklamationsret.

Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

Boosted Vild Gamer PC

  • Modelnummer: 010
  • Tilgængelighed: Solgt
  • 5.999,99 DKK
  • Eksl. moms: 5.999,99 DKK

Mulige valgmuligheder

Tags: gamer computer, boosted computer, kraftig computer, ekstrem gaming computer, esport computer